Een goede rijopleiding begint bij de theorie. Een theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig en vanaf 16 jaar mag je al theorie examen doen. Wij bieden theorieles aan in het Nederlands en in het Engels.

Het theorie-examen bestaat uit drie onderdelen:

  1. Gevaarherkenning (25 vragen, max 12 fout)
    De vraag die hierbij gesteld wordt is: wat kun je hier het beste doen? Met drie mogelijke antwoorden: remmen, gas loslaten, niets doen.
  2. Verkeersregels (12 vragen, max 2 fout)
    Vragen over wet- en regelgeving betreft het verkeer.
  3. Verkeersinzicht/risico’s (28 vragen, max 3 fout)
    Situaties over toepassing van de regels en waarbij gevraagd wordt wat verstandig is om te doen.

Verkorte opleiding

Een paar keer per jaar verzorgen we een verkorte theorie opleiding. Deze is geheel verzorgd, inclusief schrijfmateriaal, lunch en lekkers. Het programma is gebaseerd op ongeveer 16 uur duidelijke theorie uitleg en oefenexamens. We hebben alle onderwerpen van het CBR en genoeg CBR oefenexamens om gedegen voorbereid te zijn. Voor verdere info over het programma, de tijden/dagen bel met 06-53304976.

De eerstvolgende cursus start binnenkort op  zaterdag 19 februari a.s. Heb je hulp nodig bij de theorie en spreekt deze verkorte opleiding je wel aan, schrijf je dan zo snel mogelijk in en probeer je examen te reserveren op een van onderstaande datums. 

De volgende verkorte theorie opleiding is op:
– 19 februari, examen 23 februari
– 2 april, examen 6 april

Meld je op tijd aan!! We werken met een kleine groep zodat we vol aandacht kunnen bieden aan iedereen. Dat is wat je nodig hebt!!

Meer info volgt op Facebook, Instagram en deze website.

Voor info: bel 06-53304976 of mail ons.

Rijschool De Kleine Hoogeloon verkorte theorie-opleiding

Theorieles (wekelijks)

Elke woensdagavond tussen 19.00 en 20.15 uur geven wij theorieles. Er wordt dieper ingegaan op verkeersinzicht en gevaarsherkenning. Je bent vrij om aan te sluiten. Wij adviseren dit van harte omdat er altijd actuele zaken aan bod komen die niet altijd in het boek zijn terug te vinden. Aan het einde van elke les maak je een examen wat nabesproken wordt. Na 6 lessen is het hele boek behandeld.

Meld je aan via mail of app omdat we vanwege de corona maatregelen maar beperkt plaats hebben. We moeten 1,5 meter afstand houden.

Theorieboeken zijn via ons te bestellen.

Je kunt ook individueel theorieles volgen, zowel in het Nederlands als in het Engels. Daarvoor kun je een afspraak maken via tel: 06-53304976 of via mail: rijles@rijschooldekleine.nl.

3D theorie

Je kunt bij ons, via onderstaande link, een online theoriepakket kopen waarmee je met zelfstudie kunt starten. Het uitgebreide online theoriepakket bestaat uit een complete uitleg met 3D animaties, hoofdstuktoetsen, voorrangssituaties, de nieuwste theorievragen en 10 complete oefenexamens. Er zijn ook andere pakketten beschikbaar, alsmede een Engelse versie.

Autorijschool De Kleine Hoogeloon Theoriecertificaat Theorieonline Hoogeloon Rijbewijs

Fun Theorie

Wil je wel eens weten wat er veranderd is in de verkeersregels? Of wil je je collega’s, vrienden, familie wel eens uitdagen? Boek dan een Fun Theorie arrangement. Dit is een leuk uitje waarbij je op een gezellige manier kennis maakt met de huidige theorie opzet. Je krijgt de nieuwste regels te zien en doet een examen volgens de normen van het CBR. Na de pauze waarin we koffie met cake serveren wordt het examen nabesproken en dan kun je vragen stellen. Voor info of boeken neem gerust contact op met ons.

Autorijschool De Kleine Hoogeloon rijles rijbewijs theoriecertificaat